Bli med Digital FOTO på leserreise til Svalbard

Bli med Digital FOTO på leserreise til Svalbard

Tildigere i år kom en flott gruppe lesere hjem fra Svalbard med isbjørnbilder, gode råd fra en stjernefotograf og opplevelser for livet. Du kan bli med i 2017.

2. november 2016

I sommer dro 100 lesere, en rekke eksperter og en av verdens beste fotografer på en enestående ekspedisjon langt mot nord.

Kursen var satt mot Arktis, og med seg hadde de fotoutstyr for godt over to millioner kroner og forhåpninger om fantastiske bilder og spesielle opplevelser. Og det fikk de.

Bli med Digital FOTO på leserreise til Svalbard

Fossiljakt og isbjørner på programmet

I seks dager seilet leserne rundt Svalbard, og programmet bød på foredrag og fototips fra den verdensberømte naturfotografen Mattias Klum, bildebehandlingskurs, kullgruver, fossiljakt med en paleontolog som guide og mye mer.

Se bilder fra turen, og hør om sjefredaktørens opplevelser her.

Fotomulighetene talte fascinerende fuglefjell, kalvende isbreer, enorme hvalrosser, vidunderlige landskap og ikke minst stjernen over alle, isbjørnen på matjakt.

Svalbardtur igjen til sommeren

Til sommeren drar vi til isbjørnens rike igjen for å nyte den enestående naturen og knipse mange fantastiske bilder, og du kan bli med.

Avgang er 13. juli 2017, og denne gangen får vi selskap av den svært dyktige danske naturfotografen og tidligere medlem av Siriuspatruljen, Morten Hilmer.

Kanskje husker du ham fra tidligere utgaver av Digital FOTO – blant annet nr. 3/2016, der han fortalte historier og delte fra sin fantastiske fotojakt på moskusokser på Dovrefjell? I hvert fall er det store opplevelser, mange gode tips og fantastiske bilder i vente for de som blir med på Svalbardekspedisjonen 2017.

Se mer på bonnierexpeditions.no/svalbard.

Kanskje du er interessert i...