Flotte safaribilder

Tiden nærmer seg for vår fantastiske leserreise til Tanzania, og derfor tar vi i dette avsnittet av fotoskolen tak i hvordan man tar flotte safaribilder med det store teleobjektivet.

19. juli 2013

For mange mennesker handler den ultimate fotoekspedisjonen om å reise på fotosafari i Afrika og ta alle de dyrebildene man har drømt om hele livet. Her er dyrelivet nemlig både overveldende og enestående. Men forholdene er også så betraktelig annerledes her enn hva man er vant til, så det betyr større utfordringer til kamerautstyr og teknikk enn ellers.

I samarbeid med Better Moments og Kipling Travel kan vi tilby leserne våre en fantastisk og eksklusiv fotosafari til Tanzania i selskap med den verdenskjente naturfotografen Steve Bloom – og til og med med en rabatt på 3500 kroner. Reisen foregår fra den 17. til den 25. oktober, og det er fortsatt noen få ledige plasser.

På turen vil vi bevege oss igjennom de naturskjønne områdene i for eksempel Tarangire, Ngorongoro og Serengeti, hvor vi blant annet får muligheten til å fotografere elefanter, løver, geparder, sebraer, antiloper og fargerike fugler. Det er altså gode muligheter for å prøve ut de fotografiske evnene – ikke minst med store brennvidder. For uten et teleobjektiv kommer man ikke hjem med gode bilder. De ville dyrene er nemlig både sky og farlige, og må derfor fotograferes fra sikker avstand.

Føler du deg fristet av vår leserreise, kan du melde deg på ved å skrive til [email protected]. Det er påmeldingsfrist den 1. september. Du kan også se mer om turdetaljene på better-moments.com.

Kanskje du er interessert i...