Morten Hilmer med kamera.

I videoserien Seasons kan du følge naturfotografen Morten Hilmer når han jobber på Dovrefjell i Norge.

© Morten Hilmer/Digital FOTO

Gratis akkurat nå: Følg naturfotografen i vår nye videoserie

Seasons er vår splitter nye videoserie, hvor du kan følge naturfotografen Morten Hilmer mens hans fotograferer moskusokser i det norske vinterlandskapet. I en begrenset periode kan du se de to første avsnittene gratis nå.

19. mars 2018 av Kristoffer Engbo

I den nye videoserien vår Seasons her på digital-foto.no kan du bli med naturfotografen Morten Hilmer når han drar til Dovrefjell for å fotografere moskusokser.

Videoserien, som består av 12 avsnitt, er vanligvis forbeholdt abonnenter på Digital FOTO, men den kommende tiden har vi låst opp de to første avsnittene slik at du kan se dem uten et abonnement eller innlogging.

Morten Hilmer på Dovrefjell.

I første avsnitt kan du blant annet oppleve den fantastiske naturen på Dovrefjell.

© Morten Hilmer/Digital FOTO

I første avsnitt ankommer Morten Hilmer fjellet og nyter den vakre naturen og det flotte lyset mens han beveger seg gjennom snøen for å komme fram til området hvor han skal slå opp teltet sitt.

Neste dag beveger Morten seg i andre episode ut for å prøve å finne moskusoksene. Her opplever han en forrykende soloppgang, og plutselig dukker det opp spor fra moskusoksene i snøen.

Men du må skynde deg, for du kan bare se de to avsnittene gratis i en begrenset periode. 

Hvem er Morten Hilmer?

  • Begynte å fotografere som 14 åring.
  • En av Danmarks mest erfarne naturfotografer med arktiske strøk som spesialitet. 
  • Har tilbrakt to år med en militær hundepatrulje på Grønland, hvor han fikk trening i å ferdes arktiske strøk og lærte å håndtere kameraet i ekstreme situasjoner. 
  • Har vunnet mange internasjonale priser for naturbildene sine, og han har fått oppmerksomhet fra bla. BBC World Service og BBC Earth.
  • Frilansfotograf for WWF og en del av International League of Conservation Photographers. 
  • Morten har gitt ut flere bøker, nå sist den eksklusive fotoboken "Nordic Silence".
Morten Hilmer i soloppgang.

I andre avsnitt av Seasons står Morten Hilmer opp tidlig, og på vei mot moskusoksene opplever han soloppgangen.

© Morten Hilmer/Digital FOTO

Se alle de 12 episodene av Seasons i Fordelssonen

Videoserien Seasons er en del af Fordelssonen, hvor du som abonnerer får mange videoer som gjør deg til en bedre fotograf, og kan se mange tips om bildebehandling.

I tillegg til mer enn 400 videoer finner du også programmer, testbilder, guider og ekspertenes favorittinnstillinger som du kan bruke i Lightroom og Photoshop, i Fordelssonen.

For å se de resterende ti avsnittene av videoserien Seasons må du ha et abonnement på bladet eller en bladkode som du finner i magasinet, hvis du har kjøpt bladet ditt i en butikk.

Gjennom disse avsnittene kan du blant annet se Morten Hilmer fortelle om utstyret sitt, og du kan oppleve ham komme helt innpå på moskusoksene. I tillegg viser han selvfølgelig noen av de flotte bildene sine underveis.

Hvis du blir hektet på serien, akkurat som oss, kan du nå få full tilgang til Fordelsaonen med 1 nummer av Digital FOTO for bare 29 kroner. Les mer om tilbudet her

Du kan se smakebiter fra videoserien her:

Kanskje du er interessert i...