Morten Hilmer Seasons

I videoserien Season følger du naturfotografen Morten Hilmer på opptak.

© Digital FOTO/Morten Hilmer

Spør naturfotografen – og få svar i videoserien Seasons

Nå har du sjansen til å påvirke neste sesong av videoserien vår Seasons. Du kan nemlig stille spørsmålene dine til naturfotografen, som så kanskje besvarer dem i videoene.

11. oktober 2018 av Kristoffer Engbo

I Fordelssonen her på digital-foto.no finner du vår egenproduserte videoserie Seasons, som vi har laget i samarbeid med naturfotografen Morten Hilmer.

Foreløpig kan du se de første tre sesongene med 12 korte avsnitt i hver, hvor du blir med Morten Hilmer på opptak i henholdsvis Norge, Danmark og Finland.

Snart går vi i gang med opptakene til fjerde sesong i Sverige, og nå har du sjansen til å påvirke innholdet.

Still spørsmålene dine til naturfotografen

Har du spørsmål om hvordan naturfotografen jobber, kan du nemlig sende dem til oss. Da kan det hende at Morten Hilmer besvarer dem i videoene i den nye sesongen.

Du kan stille spørsmål om fotoutstyret hans, generell kamerateknikk, rent praktiske ting rundt for eksempel klær, overnatting og telt når han er alene i villmarken, eller hva du enn måtte ha lyst til å spørre om.

Du kan sende inn spørsmålene dine til Morten Hilmer i en e-post til [email protected], hvor du skriver “Seasons“ i emnefeltet. Vi må ha spørsmålene dine senest onsdag 17. oktober.

Se de første sesongene nå

Som nevnt ligger det allerede tre sesonger av videoserien i Fordelssonen, som er det avlåste universet vårt med veiledninger og mye mer for abonnenter.

Du kan fint se sesongene uavhengig av hverandre, så du trenger altså ikke å begynne med sesong 1. Til sammen er det 36 avsnitt med tips og triks om naturfoto, fuglefotografering, landskapsfotografering og mye mer. 

I første sesong drar Morten Hilmer til Dovrefjell, hvor han er på jakt etter bilder av moskusokser.

I andre sesong går turen til Bulbjerg i Danmark for å fotografere fugler ved kysten.

I tredje sesong fotograferer Morten Hilmer landskap, bjørner og rev i Finland.

> Du kan få tilgang til Fordelssonen og videoserien Seasons for bare 29 kroner. Se tilbudene her.

Kanskje du er interessert i...