Selfie med hest vinner konkurranse

Far og sønn vinner fotokonkurranse - hesteeier krever sin del av premien

En engelsk hesteeier vil ha sin del av premien, etter at far og sønn vinner konkurranse med bilde av hennes smilende hest.

17. mars 2016

ReisebyråetThomson Holidays avholdt i januar en ganske vanlig konkurranse under tittelen "Made Me Smile" på Facebook.

De ba sine fans sende inn bilder, som får folk til å smile, og vinnerbildet ble bildet over med 3-årige Jacob Bellis, hans far og en hest, de hadde møtt på sin vei.

Hestens eier var imidlertid ikke imponert. Hun mente hun hadde krav på en del av premien. Far og sønn hadde nemlig ikke spurt om lov, og i følge henne, er det hesten, som har vunnet konkurransen for far og sønn.

> #MadeMeSmile @thompsonholidays #BlueMonday #selfie say cheese horsey ???????????? David 31, Jacob 3\. Prestatyn, north wales x > > Posted by [David Bellis](https://www.facebook.com/bellis27) on [Monday, January 18, 2016](https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154030312941055&set=o.297687700536&type=3)

Eier: Kunne ha vunnet selv

Reisebyrået har vært i dialog med hestens eier, som i følge The Guardian forteller, de har trent hesten i å rekke tunge, og derfor selv kunne ha vunnet konkurransen, hvis de hadde visst om den.

"Han kunne have spurt om lov. Det bør være en form for oppmerksomhet, når det er vår hest, som har vunnet konkurransen for dem," sier hun til The Guardian.

Morsomt come-back fra reisebyrået

Faren, David Bellis, forklarer, at hesten sto like ved en offentlig sti, som leder til en lokal skole. De har altså ikke tatt bildet på hesteeierens grunn eller lignende.

Reisebyrået har ikke mottatt en formell klage fra hestens eier, og etter debatten valgte de på morsomt vis å sementere bildets vinnerposiskon på sin Facebookside.

Far og sønn planlegger å bruke reisegavekortet på sin første ferie sammen noensinne.

> Despite questions over foal play, Mr Bellis and his family will be getting the £2000 holiday prize they won after entering our #MadeMeSmile competition. Hoof a great holiday! > > Posted by [Thomson Holidays](https://www.facebook.com/Thomsonholidays/) on [Tuesday, February 2, 2016](https://www.facebook.com/Thomsonholidays/posts/10156418846210537)

Kanskje du er interessert i...