Morten Hilmer Seasons

Akkurat nå kan du se sesong 2 av videoserien Seasons gratis i en begrenset periode. Som abonnent kan du kose deg med alle de tre sesongene når det passer deg. 

Vi feirer den nye sesongen av Seasons: Fri tilgang til Seasons 2 (i en begrenset periode)

Vi feirer den tredje sesongen av Seasons og gir deg fri tilgang til den forrige sesongen av den spennende og lærerike serien med naturfotografen Morten Himler.

12. september 2018

Som naturfotograf er hele verden tumleplassen din. Det vet naturfotografen Morten Hilmer bedre enn mange andre.

I Digital FOTOs videoserie Seasons kan du gjennom tre sesonger følge Morten Hilmer når han drar ut i naturen for å fotografere landskap, natur og ville dyr. 

Vi har nettopp lansert tredje sesong, hvor Morten Himler drar på en dristig tur til Finland for å fotografere storslåtte landskap og ville rovdyr.

Du kan se den nye, 3. sesongen af videoserien Seasons i Fordelssonen, som er det avstengte abonnenmentsuniverset vårt på digital-foto.no (bare for abonnenter).

Les mer om hva du kan se og lære deg i Seasons 3 her

Seasons videoserie Morten Hilmer

I den tredje sesongen av Seasons fotograferer Morten Hilmer ville dyr i Finland. Du må være abonnent for å se serien i Fordelssonen. 

Begrenset periode: Fri tilgang til Seasons 2

Er du ikke abonnent, kan du i en begrenset periode se andre sesong av Seasons helt gratis. 

Akkurat nå feirer vi den nye tredje sesongen ved å gi alle (også deg uten abonnement) gratis tilgang til andre sesong av Seasons, hvor Morten Hilmer er i Danmark for at fotografere fugler.

> Se Seasons 2 gratis her i en begrenset periode.

Vil du ikke nøye deg med andre sesong av Seasons? Tegn et abonnement i dag og få tilgang til alle de tre sesongene av Seasons i Fordelssonen med én gang.

Akkurat nå kan du få 2 numre av Digital FOTO og den fremragende boken 100 tips og kurs om bildebehandling for bare 98 kroner inkl. porto og eksp. Se tilbudet her. 

Morten Hilmer seasons

Nyt den vakre naturen i Bulberg nord i Danmark i Seasons 2, som du i en begrenset periode kan se helt uten abonnement. 

Kanskje du er interessert i...