3 snarveier til dyrt utstyr

Alle fotoentusiaster har drømt om å prøve ut et lyssterkt 300 mm objektiv eller markedets beste fullframe-kamera. Her gjør vi drømmen til virkelighet med tre billige måter å få tak i kostbart utstyr, billig.

18. mai 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om snarveier til dyrt utstyr.

Kvalitet koster. Den tommelfingerregelen er alle fotoentusiaster fullstendig klare over. For hvor mange ganger har man ikke stått og trykket nesen flat mot fotobutikkenes utstillingsvinduer, mens man har drømt om å få fingrene i et av de store teleobjektivene med fast brennvidde? Objektiver, som vanligvis koster rundt 40 000 kroner, noe som passer dårlig inn i et alminnelig fotobudsjett, hvor ønskelisten ofte er lang.

I dag er det likevel mulig for ganske få kroner å få lov å prøve markedets beste fotoutstyr. Flere fotobutikker tilbyr nemlig at man kan leie utstyr på dagsbasis, noe som er ideelt om man f.eks skal ta portrett- eller bryllupsbilder. Andre fotobutikker tilbyr dessuten leie av profesjonelle kameraer samt f.eks eksterne blitsanlegg. Å leie fotoutstyr er samtidig en glimrende måte å prøve et spesifikt utstyr på, før man kaster seg ut i en personlig investering. Etter et par dagers leie vet man hvordan utstyret gjør seg og hvilken bildekvalitet man kan forvente.

Kanskje du er interessert i...