Smart fotogalleri fra Adobe

Med nyheten Adobe Carousel kan du både vise frem blinkskuddene og bildebehandle dem online

8. september 2011

Nå er det slutt på å måtte synkronisere både datamaskin, online-galleri, mobiltelefon og f.eks. iPad for å holde orden på bildesamlingen. Adobe er nemlig snart klare med en egen onlinetjeneste kalt Adobe Carousel til å oppbevare bildene dine, som du så kan styre fra både iPad, iPhone, iPod touch og Mac OS.

Det er snakk om mer enn bare et enkelt fotoarkiv og bildegalleri. Du kan nemlig også bildebehandle yndlingsbildene via tjenesten, og da er det lett å dele dem over f.eks. Facebook, E-post eller Twitter. I første halvår av 2012 kommer Carousel til Windows og andre smartphones og tablet basert på f.eks. Android.

Bilder tatt med iPad, iPhone eller iPod touch kan overføres direkte til Carousel, og alle justeringer av bildene vil automatisk bli overført på de enhetene som er knyttet til din Carousel-konto. Det er altså ikke nødvendig å synkronisere manuelt.

Til og med 31. januar 2012 tilbyr Adobe et Carousel-abonnement til en introduksjonspris på 59,99 dollar for et helt år. Deretter vil det koste 99,99 dollar. Du kan lese mer her.

Kanskje du er interessert i...