Product background

Bruk flatskjermen i bilder

Har du bruk for en lekker bakgrunn for å fotografere julegavene dine eller stilleben, så bruk flatskjermen til at lage en flott bakgrunn. Her får du trikset.

21. desember 2015

TVen din rommer flere muligheter enn du tror. Den polske fotografen Rafa? Krasa bruker den når han fotografer produkter. Han ville ta noen julebilder av et kamera, og idéen var å bruke en nisse i et snølandskap. Bildet over er resultatet.

Under kan du se oppsettet. En ekstern blits er plassert på høyre side, og hele seansen tok bare ti minutter. Så enkelt er det.

background product

Nå er det ikke sikkert at det vises akkurat bakgrunnen du trenger, men de fleste tv-er kan vise bilder via et sd-kort man stikker inn. Her kan man ha bakgrunnsbildet sitt. Som man kan se, er det viktig å ha litt avstand til skjermen, så man får en flott uskarp effekt.

Idéen fikk han for noen år siden, da han brukte en lignende teknikk for å ta et bilde av et smykke.

Her brukte han spillmaskinen Playstation til å vise forskjellige farger på skjermen. Et opp-ned glass, plassert på et stativ sto for å være en reflektiv flate. Resultatet er ganske imponerende som du kan se under.

background product

Kanskje du er interessert i...