Så kom Windows 10

Onsdag den 29. juli ble den nye utgaven av Windows lansert, og du kan oppgradere helt gratis.

Onsdag lanserte Microsoft den nye utgaven av operativsystemet, der det blant annet er en helt ny Start-meny med tilgang til programmer og lignende, som du kan tilpasse selv. Dessuten inneholder Windows 10 den nye nettleseren, Edge.

Appen Bilder er også en del av Windows 10, og holder orden på alle bildene dine fra forskjellige enheter, hvis du legger dem i skytjenesten OneDrive. Bilder kan til og med lage automatiske forbedringer i bakgrunnen, så en skjev horisont rettes opp eller røde øyne fjernes. Appen sørger for å beholde originalen, dersom du ikke skulle være altfor begeistret over endringene.

Det beste av alt er at du ikke behøver å kjøpe ny datamaskin for å få glede av det nye operativsystemet. Har du en maskin med Windows 7 SP1 eller Windows 8.1, som er kompatibel med Windows 10, kan du nemlig oppgradere helt gratis.

Allerede nå kan du sikre deg en gratis oppgradering ved å klikke på det lille Windows-ikonet i systemmappen. Klikk deretter på “Reservér din gratis oppgradering”. Nå blir Windows 10 hentet når det er tilgjengelig.

Kanskje du er interessert i...