Samsung NP-RF712

Samsungs store skjerm er intet mindre enn fremragende å jobbe på. Fargegjengivelsen er god og nøytral, og det er fine detaljer i lyse og mørke områder. Samtidig er lysstyrken testens beste.

23. desember 2011

Det betyr virkelig noe når man sitter og jobber i et lyst lokale. Når man er ferdig med bildebehandlingen, kan man se 3-d-film, da det følger med et enkelt sett 3-d-briller. NP-RF712 har en imponerende lysstyrke som er den hittil beste på en bærbar datamaskin som kan vise 3-d. Sett i lys av det, er det ganske imponerende at Samsungs batteri med seks celler er et av dem med den beste holdbarheten.

Det er verdt å bemerke at også harddiskkapasiteten er blant testens beste. Den er til og med kraftigere, da den har to harddisker på 500 gigabyte hver. Det gir en ekstra sikkerhet hvis den ene skulle bryte sammen, at man fremdeles har den andre og kan lagre viktige data her. Det er ikke FireWire-inngang, men ellers stort sett alt, inkludert to usb 3.0-innganger.

Tastatur og mus fungerer fint. De er designet på beste måte, opplyst bakfra, og er alt i alt en fornøyelse å jobbe med. Samsung NP-RF712 leveres i en nydelig finish, som varierer diskret i bordeaux-toner. Og som en ekstra finfin detalj er strømforsyningen testens minste og også letteste. Alt i alt er denne modellen en fornøyelse å bruke.

Konklusjon 90%

Les mer Les HELE testen i Digital Foto nr. 3, som er i salg nå.

BESTILL DIGITAL FOTO

Konklusjon:

NP-RF712 er velutrustet, rask og en fornøyelse å bruke med det velfungerende tastaturet. Men det er den lyse skjermen med presise farger som gjør den til testvinner.

Kanskje du er interessert i...