Skaff deg Windows 8 for en billig penge

Hvis du kjøper en ny datamaskin, har du mulighet for å få det kommende operativsystemet fra Microsoft til en ekstraordinær pris.

1. august 2012

Microsoft er i full gang med å legge siste hånd på den neste generasjonen av sitt operativsystem, som kommer på markedet i slutten av oktober. Og det blir svært billig å få glede av alle nyhetene i Windows 8 hvis du har kjøpt deg ny datamaskin etter den den 2. juni i år.

Microsoft er nemlig klar med et helt spesielt oppgraderingstilbud, så du kan skifte fra det medfølgende Windows 7 til en pris på bare 120 kroner. Kravene er enkle. Du må ha kjøpt en ny pc i perioden mellom den 2. juni 2012 og 31. januar 2013, og den må ha Windows 7 installert. Bare Windows 7 Starter Edition er ikke omfattet av tilbudet. Du kan lese mer om det gode tilbudet her.

Windows 8 gjør slutt på kjedelige ikoner, lange stier og mapper fulle av uoversiktlige filer. Alt tar utgangspunkt i en startskjerm som består av en rekke levende felter, som dekker alle programmene. Man kan starte programmene straks ved å klikke på dem, og man kan designe skjermbildet selv på en ny og intuitiv måte. Microsoft er i tillegg i gang med å utvikle en foto- og videodel til Windows 8, slik at man lett kan finne alle bildene sine uansett om man vil sjekke dem fra f.eks. smarttelefonen eller datamaskinen.

Kanskje du er interessert i...