Julegavene
© Shutterstock

Den store bytteguiden

Fikk du ikke akkurat det du ønsket deg? Vi har funnet fram et par spennende kandidater til fotoutstyr og ett program, som du kan bytte deg til i romjula.

22. desember 2016

Julegavene er ute av papiret, og hvis du ikke var så heldig å få alle de harde gavene du ønsket deg, så har vi en liste med idéer for å bytte ut de myke gavene med mer kamerautstyr.

Cirka 600 kroner

600 kroner holder ikke helt til å kjøpe fullversjonen av Photoshop eller Elements, men det er nok til å kjøpe et svært velfungerende alternativ.

Corels Paint Shop Pro X9 byr ikke på en abonnementsservice, som Adobes, i stedet betaler du én gang og er godt i gang

Kort og godt er X9 en billig, men særdeles god konkurrent til Adobe Photoshop.

Paint Shop Pro X9

> Les testen vår av: Paint Shop Pro X9

Rundt 1000 kroner

Hvis du aldri har hatt et stativ før, så er dette det perfekte tidspunktet for å skaffe seg et – og sjelden har man fått mer for pengene.

Det erfarte vi i løpet av året, hvor Slik PRO DX340 utmerket seg som et glimrende produkt til en byttevennlig pris.

Slik PRO DX340

> Les testen vår av: Slik PRO DX340

Cirka 4000 kroner

Vårt første møte med Huawei P9 var en litt rotete affære på grunn av den tidlige programvaren, men potensialet var åpenbart fra første sekund.

Siden da er dette blitt rettet opp med en større oppdatering, og Huaweis første samarbeid med Leica byr fortsatt på en virkelig god smarttelefon med stort potensial – P9 kan f.eks. knipse i råformat.

Siden da har prisene sunket, så nå kan du skaffe deg en P9 for bare 3990 kroner. En totalpakke til en pris det er vanskelig å hamle opp med.

Huawei P9

> Les testen vår av: Huawei P9

> Les også: Årets toppscorere i Utstyrsguiden

Kanskje du er interessert i...