Akkurat nå kan ringlyset med stativ og fargekontroll bli ditt for 0 kroner når du bestiller to numre av Digital FOTO for 148 kroner inkludert frakt. 

© Digital FOTO

Derfor bør du ha et ringlys

Digital FOTOs ringlys med stativ og fargekontroll gir deg mulighet til å belyse motivene dine på en enkel, flott og effektiv måte.

16. desember 2022 av Redaktionen

Her i redaksjonen elsker vi lys. Bra lys, vel å merke. Dessverre kan godt lys være mangelvare her i Norden. Dagene er korte i vintermånedene, og selv om sommeren kan lysinnfallet være ubrukelig hvis du er innendørs. 

En av tingene som kan hjelpe oss med dette er det nye ringlyset som har vekket mye begeistring i redaksjonen

Et ringlys er nødvendig utstyr for fotografer som har behov for å forvandle et helt vanlig rom til et fotostudio. Lyset kan brukes til både portretter, makrobilder, produktbilder, videomøter og mye annet.

Vanligvis kan godt lys koste mange hundre hvis ikke tusen kroner og tar opp mye plass, men akkurat nå kan det geniale ringlyset vårt med stativ og fargekontroll, og som vi i redaksjonen virkelig digger, bli ditt for 0 kroner når du bestiller to numre av Digital FOTO for 148 kroner.

Du sparer 647 kroner!

Se tilbudet her

Det har aldri vært enklere å ta spennende portrettbilder hjemme. 

© Digital FOTO

Dette får du med Digital FOTOs ringlys med fargekontroll

Den ringformede designen gir deg samme lysmengde fra alle sider og fjerner dermed skjemmende skygger på bildene, slik at du får et elegant og jevnt lys. Som en bonus kan du også få frem de effektfulle små ringformede lysene i øynene på portrettene dine.

Hvis du vil bruke ringlys med stativ og fargekontroll til videomøter eller selfier, kan du enkelt sette telefonen i den fleksible holderen i midten av ringen og være sikker på å ta deg godt ut i det perfekte lyset.

Ringlyset har 10 lysstyrker og 24 forskjellige fargetoner som styres med den medfølgende fjernkontrollen. Når du bruker vanlig hvitt lys uten farge, kan du velge mellom varmt, nøytralt og kaldt lys. Du kan koble ringlyset til strøm med den medfølgende USB-kabelen, slik at du kan bruke både stikkontakten, en datamaskin eller en powerbank.

Du kan raskt legge sammen settet så det enkelt får plass i fotovesken.

Få et ringlys med stativ og fargekontroll her

Kanskje du er interessert i...