Julegaver til fotoentusiasten

Dette kan du gi fotoentusiasten i julegave

Julen lurer i horisonten, men der er ingen grunn til panikk – verken over ønskeliste eller gaveinnkjøp. Her gir vi deg tre ide?er til glimrende fotojulegaver.

Det er ikke bare objektiver, stativer og nye kameraer som vil gjøre fotografen glad. Det finnes en haug av julegaveidéer som ikke krever at du overtrekker bankkontoen.

Her får du 3 idéer til julegaver - eller mandel-i-grøten-gaver - for fotoentusiasten.

Mansjettknapper med kamera

Ekte fotografer har alltid et kamera pa? seg. Med disse elegante mansjettknappene, Classic SLR Camera Cufflinks, som er formet som et skinnende vakkert speilreflekskamera, får festantrekket til fotografen prikken over i-en.

Mansjettknappene er laget av metall, og de leveres i en estetisk gaveeske sammen med en liten silkeklut, og dermed kan kameraene kan skinne om kapp med blitslyset.

Classic SLR Camera Cufflinks

Kjøp mansjettknappene her for ca 550 kroner

Makro til mobilen

Om du enten fotograferer de nye diamantøredobbene dine dine eller marsipangrisen, sa? krever det et godt makroobjektiv.

Har du en iPhone 6, 6 Plus, 6S eller 6S Plus, sa? er en Olloclip Macro Pro Lens det optimale verktøyet.

Den lille objektivforsatsen klipses pa? telefonen, og vipps, sa? har du en forstørrelse pa? enten 21x, 14x eller 7x. Forsatsen sikrer et mykt og kontrastløst lys.

MACRO PRO LENS

Kjøp makroobjektivet her for ca 550 kroner

> Les også: 9 gaveidéer for fotografen

Lekker kamerareim

Denne smarte reimen, Peak Design Slide, kan bæres rundt nakken, over skulderen eller tvers over brystet, og å justere lengden på den er gjort på et blunk.

Ved hjelp av sa?kalte ankere som monteres pa? kameraet, kan reimen enkelt klikkes av og pa?. Det følger med fire ankere og en plate som monteres i stativgjengene til kameraet.

Reimen fra Peak Design er sterk nok til selv store kameraer, og man kan kjøpe flere ankere som tilbehør.

PEAK DESIGN SLIDE KAMERASTRAP

Kjøp kamerareimen her for 649 kroner

Få enda flere glimrende tips for julegaver ved at lese hele artikkelen i Digital FOTO nummer 17/2016, som er ute nå. Du kan også laste ned artikkelen over.

Som abonnent kan du lese hele listen via linken øverst på siden eller via Wype på smarttelefonen eller nettbrettet ditt.

Kanskje du er interessert i...