Digitizere i toppklasse

Wacom har oppgradert sine kraftige tegneplater til den nye serien Intuos Pro, der ergonomien og de trådløse mulighetene er blitt enda bedre.

25. september 2013

Man blir fort sliten i hånda og får spenninger i armen av å holde krampaktig tak i musen når man sitter og utfører avanaert bildebehandling over lengre tid. Kompliserte frilegginger eller en større jobb med at male i masker blir langt mer behagelig når man bruker digitizer, og nå lokker Wacom med nye modeller i toppklassen.

Serien Intuos Pro bygger videre på den kraftige forgjengeren Intuos5, der selve tegneplatene er blitt tynnere, mens de programmérbare snarveistastene ExpressKeys er forbedret. Med den digitale pennen Wacom Grip Pen kan det registreres trykk i 2048 nivåer, og det skal bare så lite som et trykk på ett gram til før man er i gang med å tegne.

Intuos Pro kan også registrere om man heller pennen litt, så det er lettere å etterligne virkelighetens pensler. De trådløse mulighetene gjør at man kan arbeide opptil ti meter unna datamaskinen. De nye tegneplatene fås i størrelsene small, medium og large. De koster fra 1795 kroner til 3895 kroner.

Kanskje du er interessert i...