Fingernem digitizer til fotoentusiasten

Med Wacom Intuos5 kan du nå også bruke fingrene når du bildebehandler i luksusklassen.

7. mars 2012

Enhver Photoshopnerd med respekt for jobben sin bruker en digitizer når oppgaven virkelig blir komplisert med supernøyaktige friskrapninger eller avanserte masker. Wacom tilbyr markedets kanskje aller beste i form av sin Intuos-serie, som nå er blitt oppgraderet til versjon 5.

Her er den største nyheten at man nå også kan bruke fingrene sine på den store tegneplaten til å f.eks. bla eller zoome. Det har hittil bare vært mulig i de billige Bamboo Touch-modellene. Den spesielle Touch Ringen til f.eks. raskt å endre størrelsen på penselen, er også blitt forbedret. Den har fire programmérbare knapper, slik at man lett og elegant kan skifte funksjonen på det berøringsfølsomme hjulet. Og nå vises de fire knappenes funksjon på skjermen din så snart du holder fingeren over dem. Da er det lett å skifte uten å måtte ta øynene bort fra arbeidet.

Det er også kommet ekstra tilbehør, slik at man nå kan koble til sin Intous5 trådløst. Du kan lese mer på engelsk her. Modellen Touch S (Small) koster 1675 kroner, mens Touch M (Medium) har en pris på 2760 kroner, hvis du handler direkte fra Wacoms europeiske webbutikk her.

Kanskje du er interessert i...