Nye digitizere fra Wacom

De kjente Bamboo-tegneplatene kan nå betjenes trådløst med ekstrautstyr

29. september 2011

Det er mange fordeler ved å bruke en digitizer når man bildebehandler. Man kan jobbe langt mer nøyaktig, noe som f.eks. gir mer presise friskrapinger, og det er mer avslappende å tegne med den digitale pennen fremfor å kjempe med musen i timevis.

Wacom står bak noen av de aller beste tegneplatene på markedet, og nå er de klare med en forbedring av Bamboo-serien. De tilbyr fortsatt en trykkfølsomhet på 1024 nivåer, men utformingen av den digitale pennen er forbedret med et mykt grep og bedre knapper. Samtidig er det blitt lettere å bla igjennom f.eks. dokumenter eller websider bare ved å la fingrene gli over tegneplaten.

Den nye utgaven av Bamboo Pen & Touch til 760 kroner har fire knapper, som du kan programmere til å utføre en bestemt handling. Den dyrere Bamboo Fun Pen & Touch fåes til to størrelser til henholdsvis 840 kroner for den lille og 1680 kroner for den store. De kommer med programvare som Elements 8 eller 9, alt etter størrelsen, samt ArtRage 3. Man kan også få trådløs forbindelse til den nye Bamboo-tegneplaten ved hjelp av ekstrautstyr, som koster snaue 350 kroner. Du kan lese mer om alle nyhetene her

Kanskje du er interessert i...