Drone DJI Phantom 4

4 grunner til å elske nye DJI Phantom 4

Vi er i full gang med å teste den nye dronen, DJI Phantom 4, og her er det, som inntil videre har begeistret oss mest.

6. april 2016

1. Lynrask Sportsmode gjør deg i stand til å fly i opp til 72 km i timen. Det er virkelig gøy (og litt farlig), og gir et sug i magen. Dronen svinger også på brøkdelen av et sekund, når du bruker styrespakene.

2. Tenker selv Phantom 4 har fått sensorer, som gjør den i stand til aå unngå forhindringer. Og det virker. Vi har også testet det på trådgjerder,hvor dronen stopper pent cirka to meter før det ville ha gå galt.

3. Godt bygget Konstruksjonen er forbedret i forhold til tidligere modeller, så 4-eren er bare mer robust, lekrere og mer gjennomført enn noensinne.

4. Batterilevetiden Phantom 4 leveres med et litt bedre batteri, så du kan fly litt lengre, og det følger også med en utmerket støtabsorberende koffert med metallås til dronen. Så den får også poeng for tilbehøret.

DJI Phantom 4 kan filme video i 4K, veier 1380 gram og er i følge produsenten: "The sexiest drone that DJI ever designed". Den koster ca. 16.000 kroner.

DJI Phantom 4 Drone

Hvordan kameraet presterer er det for tidlig å konkludere med, men vi kommer selvfølgelig tilbake med en full test senere. Men her kan du se en video fra en av våre første turer med Phontom 4:

Se også hva som er i esken, når du får den:

Kanskje du er interessert i...