Jente skyter ned drone med golfball

Dronen bøter med livet mot 8-år gammel golfspiller

Vi vet ikke om det er et uhell, et PR-stunt eller bare en virkelig dyktig golfspiller. Men 8 år gamle Ruby Kavanagh gir i hvert fall dronen én på tygga.

6. september 2016

8 år gamle Ruby Kavanagh er den høyest rangerte barnegolfspilleren i Australia. Og i denne videoen viser hun at hun kan treffe blink.

Med et velplassert slag treffer hun en drone av merket Yuneec Typhoon H så bitene flyr, før den styrter ned i gresset.

Videoen får imidlertid også kritikk. Alle rotorbladene er intakte etter at golfballen treffer, men hvorfor faller den da til bakken? Og hvorfor svever den et øyeblikk eller to før den flyr til siden? Og hvordan kan det ha seg at kvaliteten på videoen fra en drone som kan filme i 4K, er så dårlig?

Mislykket PR-stunt?

Debattanter på internett er uenige om hvorvidt videoen er falsk, men uansett beviser den i hvert fall at Ruby er en dreven liten golfspiller med en solid golfsving.

Og selv om videoen kanskje er laget for å få golfspilleren spredd på nettet og dra oppmerksomhet mot Rubys GoFundMe-kampanje, så har den bare gjort halve jobben.

På 4 dager har videoen over 300 000 visninger, men folkefinansiering har bare generert drøye 3000 dollar. Faktisk er det bare blitt donert noen få kroner siden videoen ble lastet opp, i hvert fall ikke nok til å dekke tapet av dronen til rundt 17 500 kroner.

Men nå kan jo jenta legge til "dronedreper" på Instagram-profilen sin.

Kanskje du er interessert i...