Fang action helt automatisk

En enkel og genial oppfinnelse sørger for at kameraet følger motiver i bevegelse, helt uten din hjelp. Så nå kan du f.eks. ta actionbilder av deg selv.

30. juli 2012

Det er alltid moro å få blinkskudd av bevegelige motiver, men hva gjør fotoentusiasten når han eller hun gjerne vil forevige sitt eget aktive liv? Da kjøper man det nye, smarte Soloshot-systemet. Det sørger nemlig for at kameraet alltid er rettet mot det stedet hvor tingene skjer.

Soloshot består enkelt sagt av to deler - et stativ med en dreibar boks, samt et spesielt armbånd. Boksen har en motor og en sensor innebygd, så kameraet automatisk følger den personen som bærer armbåndet.

De som står bak oppfinnelsen laget opprinnelig systemet for å kunne fotografere seg selv mens de surfet, men det virker til nær sagt alle typer action og sport. Det kan f.eks. spore posisjonen til armbåndet opptil en halv kilometer unna.

Du kan på lese mer på engelsk om Soloshot her, hvor det også er mulig å bestille det. Soloshot koster 479 dollar, så regn med en samlet pris på rundt 4000 norske kroner når det kommer til frakt og moms.

Kanskje du er interessert i...