Finn inspirasjon i fascinerende fotobøker

Fotobøker med bildene til verdens beste fotografer er som regel en skikkelig gullgruve med tips og inspirasjon. Vi har valgt ut tre av favorittene våre.

Berenice Abbott I boken Paris Portraits 1925-1930 kan du oppleve noen av den amerikanske fotografen Berenice Abbotts mest kjente portretter av store personligheter som James Joyce og Jean Cocteau.

> Du kan kjøpe boken her

Alfred Fabricius Vi kan tilsynelatende ikke fa? nok av triste og forlatte steder. Boken "Udflugter 2014-2016" inneholder bilder fra den danske fotografen Alfred Fabricius sine reiser i Europa, hvor han har oppsøkt gjengrodde skur, tomme haller og andre øde steder.

> Kjøp boken her

Vee Speers Vee Speers er født i 1962 i Australia, hvor hun er utdannet fra kunstakademiet i Brisbane. I 1991 flyttet hun til Paris og fikk en karriere som kunstfotograf. Hun er blant annet kjent for sine bilder av barn og unge i morsomme oppstillinger.

> Du kan kjøpe Vee Speers bøker på Amazon her

> Du kan også finne noen av Vee Speers flotte fotografier som plakater

Les mer om Vee Speers og bildene fra hennes magiske univers i Digital FOTO. Vi har nemlig intervjuet den karismatiske fotografen.

Som abonnent kan du lese intervjuet gratis via linken øverst på siden eller med Wype på smarttelefonen eller nettbrettet ditt..

> Tegn et abonnement på Nordens største fotomagasin Digital FOTO

Kanskje du er interessert i...