Canon Pixma MG4150

Canons siste skudd på PIXMA-stammen gir deg funksjoner som gjør at du kan skrive ut fra nettet uten pc. MG4150 leverer også en flott kvalitet til prisen.

12. juli 2012

Les mye mer om Canon Pixma MG4150 i denne artikkelen

Hvor mye multifunksjonsmaskin kan man forvente å få for 795 kroner? Temmelig mye, hvis det står Canon PIXMA MG4150 utenpå. Det er ikke lenger noe nytt at man kan skrive ut og skanne trådløst, men Canons intensjoner med denne PIXMA-modellen rekker lenger, og strategien handler om at et økende antall enheter skal kunne interagere trådløst med hverandre.

Som så mange andre skrivere kan PIXMA MG4150 skrive ut med et trådløst nettverk, så man kan sende bildene sine tatt med smarttelefon eller nettbrett til MG4150 med app-en Canon Easy Photo Print, som både er kompatibel med iOS og Android. Naturligvis kan man også skrive ut fra en datamaskin uten kabler eller fra alle hjemmets maskiner som er koblet opp på det samme nettverket som PIXMA MG4150. I tillegg kan man skrive ut fra cloud-baserte tjenester uten at man behøver å slå på en pc eller Mac. Her finner man for eksempel Canons iMAGE GATEWAY og fototjenesten Picasa. Antallet av slike tjenester er likevel fortsatt noe begrenset.

Kanskje du er interessert i...