Canon PIXMA MG6250

Denne store, men elegante multiskriveren er full av kraftige funksjoner, og Ut-SKRIFTENE IMPONERER i høy grad. Prisen kan vi heller ikke klage på, men den suger blekk.

9. desember 2011

Den nye trådløse multiskriveren fra Canon fremstår minimalistisk i svart når den er slått av. Det er først når maskinen blir slått på og man klapper opp skjermen at funksjonene på toppen begynner å lyse. Man velger lett mellom å kopiere, hente bilder til utskrift eller skanne ved å berøre det trykkfølsomme betjeningspanelet foran fargeskjermen. Det er ganske intuitivt og vil kunne betjenes problemfritt av alle og enhver. Ofte står det til og med på skjermen nøyaktig hvilken knapp man skal trykke på.

PIXMA MG6250 er en av Canons to toppmodeller i den nyeste serien av multiskrivere. De er de dyreste, men også de beste, så selv fotoentusiasten er sikret flotte utskrifter. Begge modellene bruker Canons FINE-skriverhode og skriver ut i en høy oppløsning på 9600 dpi.

Konklusjon 90%

Les mer Les HELE testen i Digital Foto nr. 3, som er i salg nå.

BESTILL DIGITAL FOTO

Konklusjon:

En flott designet skriver til fotoentusiasten. Den er lett å betjene og har mange spenndende funksjoner som f.eks. trådløse utskrifter via mobile enheter. Fargeskjermen er flott og utskriftene er nesten lydløse. Fotoutskriftene er flotte med virkelig god skarphet. Blekket forsvinner imidlertid litt for raskt.

Kanskje du er interessert i...