Multiskriver fra Epson klarer A3

Det er ikke lenger forbeholdt de profesjonelle fotoskriverne å levere i A3. Multiskriveren Expression Photo XP-950 fra Epson klarer det også.

13. september 2013

Epson er klar med Expression Photo XP-950, som er markedets første 6-farge All-in-One-skriver til fotoutskrifter, som også kan levere A3-format. Og modellen er ikke stort større enn en helt vanlig multiskriver til A4.

Takket være den bakerste papirskuffen til spesialmedier, kan man skrive ut på en rekke medier opp til A3, mens de to frontbetjente papirskuffene gir mulighet for å skifte mellom foto og utskrifter i A4-størrelse uten å måtte legge i nytt papir under utskrift. Modellen bruker Epsons Claria Photo HD-blekk, som skal være ideellt for fotoentusiaster som ønsker å skrive ut bilder i høy kvalitet som kan vare i opptil 300 år hvis det brukes Epson medier, og de oppbevares i et fotoalbum. De seks fargepatronene skal levere jevne toneoverganger, dybde, svarte farger og også mettede, livaktige farger.

XP-950 er utstyrt med en berøringsfølsom lcd-skjerm på 3,5 tommer og leveres med Epson Connect, som gjør det mulig raskt og enkelt å skrive ut dokumenter og bilder over wi-fi fra smarttelefoner og nettbrett. I tillegg er XP-950 utstyrt med Wi-Fi DirectTM, som gir deg muligheten for å skrive ut fra trådløse enheter uten å måtte opprette forbindelse til en trådløs router. Epson Expression Photo XP-950 koster 2995 kroner.

Kanskje du er interessert i...