Brother DCP-J925DW

Ny toppmodell fra Brother

Japanske Brother er klar med fem nye multiskrivere, og toppmodellen byr på et hav av funksjoner. Den kan blant annet jobbe sammen med en smartphone.

22. november 2011

Brothers serie av multiskrivere uten faks er blitt oppgradert med hele fem nye modeller. Mest spennende er DCP-J925DW, som tross en veiledende pris på 1349 kroner er toppmodell i serien. Den har fire separate blekkpatroner og kan skrive ut med opptil 6000 x 1200 dpi. Man kan også skrive direkte på cd- og dvd-plater, og den støtter PictBridge, så man kan koble kameraet direkte til skriveren.

Her er det innebygd kortleser, så man kan unnvære datamaskin, og den støtter også wi-fi, slik at man trådløst kan koble den til flere maskiner. Ved hjelp av en app til smartphone kan man i tillegg skanne bilder direkte til telefonen eller skrive ut bilder og dokumenter som man har liggende på f.eks. iPhone

Skannerdelen har en oppløsning på 1200 x 2400 ppi, og bilder og dokumenter som skannes kan lagres rett på minnekort eller en usb-nøkkel. DCP-J925DW har en lcd-skjerm på 3,3 tommer, og ved hjelp av den kan man blant annet justere bildene før man skriver ut.

Kanskje du er interessert i...