Epson Expression Photo XP-750

Nye entusiastskrivere fra Epson

Epson er på vei med to nye skrivere til fotoentusiasten. Expression Photo XP-850 og XP-750 er hele 40 prosent mindre enn forgjengerne, og du behøver ikke engang være i nærheten av modellene for å skrive ut.

6. september 2012

De to nye multiskriverne, Expression Photo XP-850 og XP-750, bruker Epsons nye Claria Photo HD-blekk, som skal holde i opptil 300 år i et fotoalbum. De har seks separate patroner, noe som skal gi meget jevne fargeoverganger og dyp svart.

Begge modellene har motor i kontrollpanelet og i utskuffen, så de selv åpner når man sender av gårde en utskrift. Og de støtter naturligvis wi-fi, så man slipper ledninger. Den trådløse forbindelsen gir også massevis av muligheter.

Epson Expression Photo XP-850

Man kan selvsagt skrive ut fra smarttelefoner og nettbrett – enten via Epsons iPrint-app eller via Apple AirPrint. Man kan også skanne direkte til cloud-tjenester eller skrive ut selv om man sitter på den andre siden av kloden. Skriverne har nemlig sine egne e-post-adresser og skriver ut de filene man legger ved.

Begge modellene har to papirholdere, så man kan ha i forskjellige papirtyper på én gang, og en spesiell arkmater gjør det mulig å skrive ut på tykt papir, og man kan også skrive ut på cd og dvd. De to nye modellene kan skrive ut på begge sidder av papiret, og XP-850 kan automatisk skanne sider med trykk på begge sider av arket.

Kanskje du er interessert i...