Fotostativ med mobiltelefon på

Dette fjernbetjente fotostativet har en verdi på 349 kroner, men du kan få det sammen med to nummere av Digital FOTO for kun 59,50 kroner + porto og ekspedisjon. 

© Digital FOTO

Nytt fjernbetjent fotostativ gir deg bedre bilder

Med Digital FOTO's fjernbetjente fotostativ får du både et bordstativ, et 150 cm høyt stativ og en selfiestang. Akkurat nå kan du få det nye fjernbetjente fotostativet til en spesielt god pris med Digital FOTO.

28. juni 2019 av Jeppe Vestergaard Jensen

Et fotostativ kan være tungt og uhåndterlig, men samtidig er det også en nødvendig del av fotoentusiastens oppakning hvis du vil ha de gode landskapsbildene eller andre blinkskudd.

Et tungt fotostativ er spesielt irriterende når du skal pakke en lett sekk til ferien, hvor overflødig vekt gjør flyturen vanskeligere eller ryggen vond på gåturen.

Med Digital FOTOs nye fjernbetjente fotostativ sparer du deg selv for en masse ulemper og får i tillegg masser av muligheter for spennende og gode bilder med stativet. 

Det fjernbetjente fotostativet kan både brukes til mobilen, actionkameraet og lettere kamerautstyr. 

Få det nye fjernbetjente fotostativet og to nummere av Digital FOTO for kun 59,50 kroner + porto her.

Fjernbetjent fotostativ gir stabile bilder

Fotostativet kommer med en bred fot som gjør det perfekt som bordstativ.

Stativet trenger imidlertid ikke stå på et bord, det kan også settes på stranden, i gresset eller andre steder hvor du har funnet et godt motiv. 

Stativet gjør det mulig å ta bilder i svakt lys med en lengre lukkertid og er suverent til timelapse-opptak med telefonen.

Stativet passer perfekt til telefonen, actionkameraet og den lette kamerautrustningen.

I tillegg er stativet enkelt å folde sammen og putte i sekken. Det veier kun 650 gram, så du kan trygt pakke det i sekken til ferien.

Få kameratelefonen opp i høyden

Det er veldig greit å kunne heve telefonen over gresset eller sanden. På den måten kan du ta enda finere bilder med telefonen. 

Med det fjernbetjente fotostativet trenger du bare skru bordstativet sammen med den medfølgende stangen. Det gir stativet en høyde på 150 centimer. Nå trenger du ikke la deg begrense av sjenerende elementer nede langs bakken.

Vil du ta en selfie med familien, skrur du bare stangen av foten og bruker den som selfiestang. Det er også smart hvis du vil fange vinkler med actionkameraet eller telefonen som du eller ikke så lett kommer til. 

Få det nye fjernbetjente fotostativet og to nummere av Digital FOTO for kun 59,50 kroner + porto her. Du sparer 569 kroner!

Bluetooth sikrer at alle blir med

Når du bruker selfiestangen trenger du ikke være redd for om det er plass til alle i bildet. Du kan nemlig styre utløseren med den medfølgende bluetooth-fjernkontrollen.

På den måten kan du ta helt rolige selfies eller la fotostativet stå lenger borte så du er helt sikker på at alle kommer med på bildet.

Stativet passer best til lettere kamerautstyr, som telefonen, kompaktkameraer og actionkameraer. Til telefonen følger det også med en universal telefonholder som passer til alle telefoner.

Med den smarte bluetooth-fjernkontrollen kan du også være med i familiebildet selv. 

Du får også et universelt kulehode

Fotostativet kommer med et smart og allsidig kulehode som gir deg uante muligheter for å sette telefonen eller et lille kamera i perfekt posisjon.

Når du bruker bordfoten eller selfiestangen har du mulighet for å bruke det medfølgende kulehodet.

Du kan også skru av kulehodet og bruke det på de andre stativene dine. Det passer nemlig til de fleste kameraer. På den måten kan du også oppgradere et gammelt kamerastativ som er tungvint å stille inn uten et godt kulehode.

Slik får du det fjernbetjente fotostativet

Akkurat nå kan du få det universelle fjernbetjente fotostativet til en virkelig god pris når du tegner abonnement på Digital FOTO.

Fotostativet har i seg selv en verdi på 349 kroner, men kan bli ditt for kun 109 kroner inklusive porto og ekspedisjon. Du får selvfølgelig også to nummere av Digital FOTO sammen med fotostativet.

Magasinene og fotostativet får du tilsendt. I tillegg får du også adgang til vårt abonnementunivers Fordelssonen, hvor du finner masser av videoguider, lærerike e-bøker, presets for redigering i Lightroom og mye mer.

Høres det interessant ut? Se tilbudet her!

Kanskje du er interessert i...