LaCie Rugged Mini 500 GB

Hvis man lever et aktivt liv og har behov for å sikre bildesamlingen, har LaCie et godt produkt på lur. Harddisken Rugged Mini tåler nemlig mye.

7. desember 2011

LaCie er kjent for eksterne harddisker som skiller seg fra mengden. Kvaliteten er høy, og designen ofte i særklasse. Når det kommer til den robuste Rugged-produktlinjen, har de samarbeidet med den prisbelønnede skotske designeren Neil Poulton, og Mini-utgaven er 40 prosent mindre enn tidligere Rugged-modeller. Som en ekte hardfør harddisk tåler den et fall fra 1,2 meters høyde og trykk på opp til ett tonn. Dessuten kan den motstå regn. Det er altså snakk om en harddisk som er perfekt til fotografen som trives best under ekstreme forhold. Som en ekstra finesse bruker Rugged Mini både usb 3.0 og usb 2.0, som også fungerer som strømkilde.

Konklusjon 89%

Les mer Les HELE testen i Digital Foto nr. 3, som er i salg nå.

BESTILL DIGITAL FOTO

Konklusjon:

Veldesignet, kompakt harddisk som tåler litt av hvert. Designen er også lekker og prisen er fin. Har man usb 3.0 i pc-en sin får man glede av Rugged Mini. Mac-brukere må nøye seg med usb 2.0, da det ikke er Thunderbolt-forbindelse.

Kanskje du er interessert i...