WD My Passport Wireless Pro

Ny boks med mange muligheter

En ekstern harddisk er vanligvis ikke ekstremt interessant, men med My Passport Pro vil Western Digital gi de eksterne harddiskene sine enda flere egenskaper. Faktisk skal den kunne erstatte laptopen i fotovesken din.

24. juni 2016

På farten ønsker mange seg å ha godt med plass og mulighet for å sende bildene videre i prosessen på et blunk.

Med en laptop på slep kan dette bli litt omstendelig, men ikke med en trådløs harddisk. Western Digitals nyeste er nettopp det.

Ideen om en harddisk med ekstra mange features er ikke ny, og faktisk har den vært på markedet før. I 2014 ble den tatt godt imot, men i praksis var den ikke rask nok.

Høyere hastighet

Dette har man tatt lærdom av i det amerikanske selskapet, og derfor er nye My Passport Wireless Pro oppgradert betraktelig.

Overføringshastigheten på wi-fi er mer enn fordoblet med 20 megabit i sekundet, mens overføringer fra SD-kort til enheten skjer med 75 megabyte i sekundet.

Hvis du ikke bruker SD-kort, så har enheten også USB 2.0 og 3.0 for kortlesere, pluss at den kan lade mobiltelefoner, actionkameraer og annet via USB.

Western Digital lover 10 timers batteritid på harddiskene. De fås i størrelser på 2 og 3 terabyte. Man kan også koble My Passport Wireless Pro direkte til Adobes Creative Cloud, og dermed enkelt få adgang til bildene.

Vi har fortsatt ikke sett noen norske priser på Western Digital My Passport Wireless Pro, men priser på henholdsvis 230 dollar for 2 terabyte og 250 dollar for tre terabyte er nevnt.

Kanskje du er interessert i...