Gode tilbud på kameraer og objektiver på Black Friday

Det er også klekkelige Black Friday-rabatter å finne for norske fotoentusiaster i år.

© Shutterstock

Her er årets Black Friday-tilbud for fotografen

Flere norske forhandlere enn noen gang før har nå kastet seg på Black Friday-bølgen, så er du på utkikk etter nytt fotoutstyr, kan du faktisk fint gjøre litt av et kupp. Vi oppdaterer denne artikkelen fortløpende.

21. november 2018 av Sarah Marie Winther

Det amerikanske shoppingfenomenet Black Friday har for alvor fått fotfeste i handelsstanden i Norge, og det betyr at det er gode rabatter å finne på kameraer, objektiver og annet fotoutstyr fredag 23. november 2018. 

I motsetning til i opphavslandet USA, hvor butikkene har reklamert med tilbudene sine i ukesvis i håp om å friste kundene til å ligge i kø, holder de fleste norske forhandlerne kortene tett til brystet. 

> Et abonnement på Digital FOTO er alltid et godt kjøp. Få to magasiner, full tilgang til Fordelssonen og hundrevis av videokurs, e-bøker og veiledninger, fire sesonger av videoserien Seasons samt en ekstrapremie fra bare 49 kroner. Se de mange tilbudene her.

9000 kroner rabatt på Canon EOS 6D

Imidlertid er det også flere butikker som har tyvstartet på rabattene. Blant annet gir Foto.no solide avslag på Canon- og Panasonic-pakker. Les mer her.

Hos elektronikkjeden Power har de blant annet begynt med et tilbud på Olympus E-PL8 til 3490, et avslag på 1500 kroner fra tidligere pris. Se alle tilbudene her.

Canon selv feirer også tidlig Black Friday med gode besparelser på tidligere kameramodeller. Blant annet kan du spare over 9000 kroner på et Canon EOS 6D-hus. Se de beste tilbudene her.

Canon, Panasonic og Fujifilm

Elkjøp kjører en rekke tilbud på flere kameramodeller fra Canon, Panasonic og Fujifilm. Blant annet har du slått av 1300 kroner på prisen på 4000D, og det koster nå 2490 med 18.55-objektiv. Du finner alle tilbudene her.

Fotobutikkene kliner til

Japan Photo drar til med opptil 50% avslag på Sony og mange andre enkelttilbud. Du finner dem her. Scandinavian Photo vil ikke være noe dårligere og har Black Weekend. Det resulterer blant annet i 5000 kroner rabatt på Canon EOS 5D Mark IV og mange interessante cashback-ordninger. Heller ikke Stjørdal Foto lar Black Friday passere i stillhet. De slår for eksempel av 4000 kroner på Olympus OM-D E-M1, og prisen er nå 14 895 kroner.

40 prosents rabatt på Adobe-programmer

Adobe mener det virkelig når de markerer Black Friday. Du kan nemlig få hele Creative Cloud-pakken for kun 353,75 kroner i måneden i stedet for de vanlige 590. Det er en besparelse på 40 prosent! Slå til her.

Som i fjor kan studenter og lærere også spare 20 prosent på pakken. Klilk på linken over og velg fanen 'Elever/studenter og lærere/forelesere' for å finne tilbudet.

Vil du heller betale et engangsbeløp, kan du også ta en titt på Corel, som lokker med 30 prosent rabatt på Photoshop-alternativet PaintShop Pro 2019 Ultimate. Se alle rabattene her.

Unngå å bli lurt

Det vrimler av tilbud på Black Friday, og det er lett å bli blendet av gule skilt og store prosenttegn. Men det er langt fra alle produkter du faktisk kan spare penger på. Se her, hvordan du unngår å bli lurt på denne store handledagen.

Denne artikkelen oppdateres fortløpende etterhvert som flere forhandlere avslører årets tilbud – men hvis du har kommet over et godt tilbud vi ikke har fått med oss, så tips oss gjerne på Facebook

Spar opptil 80% i vår Moreshop

Vår egen fordelsshop, Moreshop, byr også på mange gode tilbud på alt fra kursbøker til bildebehandling, mobilobjektiver og fiberjakker til treningsklær og skjønnhetsprodukter. 

Her er det også gode rabatter for de som ikke abonnerer på Digital FOTO. 

Se tilbudene på dagen her.

Kanskje du er interessert i...