Diskrete fotovesker fra Think Tank

Ny serie av skuldervesker kalt Sub Urban Disguise er for dem som vil reise lett og diskret med det viktigste fotoutstyret.

28. januar 2013

Amerikanske Think Tank står bak noen av markedets aller beste fotovesker, og nå er de straks klare med en ny serie, som er en lettere nedtonet utgave av de nåværende skulderveskene Urban Disguise. Kvaliteten skal være like høy, men modellene i Sub Urban Disguise-serien er gjort mindre og lettere.

Skulderveskene er laget i en diskret design, så de ikke signaliserer at de er fulle av dyrt kamerautstyr. Den minste modellen, Sub Urban Disguise™ 5, har plass til et speilrefleks i standardstørrelse med objektiv, eller til et systemkamera. Toppmodellen Sub Urban Disguise™ 30 er stor nok til at man kan ha med et lyssterkt zoomobjektiv som 70-200 F2.8, og det er også plass til en iPad eller en annen type nettbrett.

Den ytre delen av veskene er laget av et vannavvisende stoff kalt Durable Water Resistant, og Sub Urban Disguise kommer på markedet i februar. Du kan lese mer på engelsk om de fire nye modellene her.

Kanskje du er interessert i...