Gi utstyret en perfekt flytur

Think Tank er klar med proff-vesker som både de store objektivene, flypersonalet og du vil elske.

3. mai 2012

Kostbart kamerautstyr skal selvsagt ikke bare kastes inn flyets lasterom i en koffert, men tas med som håndbagasje, så du kan passe ekstra godt på det. Det er imidlertid langt fra alle fotovesker som egner seg like godt til å være med inn i en flykabin, men nå har Think Tank designet tre nye i sin Airport-serie, som klarer oppgaven til toppkarakter.

De tre modellene Airport Accelerator, Airport Commuter og Airport Essentials er alle laget slik at de overholder de tillatte målene som håndbagasje på internasjonale flyavganger. De har håndtak, så de er lette å plassere i bagasjerommet over passasjersetet, og det er enkel tilgang til en iPad eller en bærbar datamaskin.

Toppmodellen Airport Accelerator har plass til to store proff-speilreflekser samt en teleoptikk på 500 mm. Du kan også ta med en bærbar 17 tommers skjerm i vesken. Den minste modellen er Airport Essentials, som har plass til et speilrefleks og fire til seks objektiver, samt en liten bærbar med en skjerm på opp til 13 tommer. Du kan lese mye mer her på engelsk. Veskene kommer på markedet senere i mai, og vi forventer at de norske prisene vil ligge på omkring 1300 til 2200 kroner.

Kanskje du er interessert i...