Kraftig ryggsekk til aktive fotoentusiaster

Lowepro er klar med en ny toppmodell i sin Flipside Sport-serie, som både er lett og har plass til det meste av utstyret.

12. mars 2013

Det er langt fra alle fotoryggsekker som er lette og hendige nok til at de frister til å bli tatt med ut på en aktiv fototur i naturen, men det er klart målet med Lowepros kompakte Flipside Sport-serie. Det nyeste familiemedlemmet er storebror 20L AW, som har enda mer plass til fotoentusiastens utstyr.

Man kan ha et speilrefleks med batterigrep og en stor tele på 300mm F2.8 montert, samt et ekstra speilrefleks og to objektiver pluss en blits i veskens indre. Navnet Flipside betyr at vesken med et magebelte er beregnet til å bli snudd over fra ryggen til magen, så man kan komme til ting uten å måtte ta den helt av.

Sport referer til at den er både er lett samt f.eks. har pustehull i ryggmaterialet og skulderstroppene, så man ikke svetter selv om man er svært aktiv med den på ryggen. Det er også plass til et nettbrett eller en liten bærbar pc. Du kan lese mye mer på engelsk her. Vi regner med en pris på rundt 1300 kroner.

Kanskje du er interessert i...