Lowepro oppdaterer populær veskeserie

Lowepro oppdaterer populær veskeserie

Lowepros populære Slingshot-serie er blitt oppdatert, og den nye utgaven kommer i to størrelser.

27. august 2015

Det er bare 14 dager siden vi skrev om at Lowepro hadde en ny serie i salg, og nå er enda en nyhet klar fra veskeprodusenten. Lowepro annonserte nylig en oppdatering av den populære Slingshot-serien. Slingshot Edge blir navnet, og den kommer i to størrelser.

“Det er få ting som er mer irriterende enn å gå glipp av et motiv fordi man ikke får frem utstyret i tide. Den nye Slingshot Edge er laget for å gi enkel tilgang, samtidig som vesken yter god beskyttelse og har en vakker design,” lover Tim Grimmer, Visepresident hos Brand hos Lowepro.

Om de to nye modellene skriver Lowepro:

Slingshot Edge 150 AW Designet til speilløse systemkameraer med standardzoom montert, et ekstra objektiv, et mindre nettbrett på syv tommer og personlige eiendeler. Vesken er utstyrt med Lowepros patenterte All Weather-beskyttelse, All Weather Cover™.

Slingshot Edge 250 AW Designet til et DSLR-systemkamera med standardzoom montert, et ekstra objektiv, en blits og et standard ti-tommers-nettbrett samt personlige eiendeler. Den er utstyrt med Lowepros patenterte All Weather-beskyttelse, All Weather Cover™.

Sling-veskene kan leveres i løpet av oktober til følgende priser:

Slingshot Edge 150 AW, DKK 990,- Slingshot Edge 250 AW, DKK 1290,-

Kanskje du er interessert i...