Lowepro passer på hele fotoutrustningen

Lowepro lanserer den ny serien med trillekofferter Pro Roller til fotografer som reiser mye. Serien omfatter tre modeller, der to av dem holder de godkjente målene for håndbagasje på flyet.

6. mars 2014

Lowepro´s nye trillekofferter, Pro Roller x100 AW, x200 AW & x300 AW, er perfekte for fotografer som reiser mye og har med seg store mengder fotoutstyr. De to minste modellene holder de godkjente målene for håndbagasje på flyet. Alle tre har Lowepros patenterte AW-system innebygd, som betyr at de kan klare seg i regn og ruskevær. Den innebygde værbeskyttelsen består av et overtrekk som trekkes over hele vesken ved behov.

Via Lowepros MaxFit System skal man kunne skreddersy veskenes innredning på en mer fleksibel måte enn tidligere. Man kan derfor lett tilpasse om vesken brukes til speilrefleks, video-, lys- og lydutstyr. Veskene har også TSA-godkjent lås. Den innerste delen kan dessuten tas ut av den ytterste vesken og bæres som en separat ryggsekk. Trilledelen blir på den måten til en ekstra veske med svært god plass.Pro Roller X100 AW koster 4000 kroner mens X200 AW og X300 AW koster henholdsvis 4200 og 5000 kroner.

Kanskje du er interessert i...