Pass på kostbart utstyr

Det kan være vanskelig å orientere seg blant markedets hundrevis av vesker og ryggsekker når fototuren skal planlegges. Her kan du se våre egne valg til storbyen, fotoekspedisjon og action.

5. juni 2013

Feriesesongen er på vei, og de fleste er sikkert godt i gang med å få orden på garderobe og valg av kofferter. Som fotoentusiast er det likevel en detalj som også skal på plass, og det handler om hvordan kamerautstyret skal fraktes rundt. Det er nemlig ikke likegyldig om du velger en stor ryggsekk eller en fiks skulderveske. Det kommer helt an på hvilken karakter reisen din har. Det kommer selvfølgelig også an på hvor mye utstyr du har tenkt å slepe med deg. Kunsten er å begrense seg, men hvis turen krever at du både har med store teler og stativer, er det vel så viktig å velge den helt rette vesken.

I denne artikkelen viser vi noen av markedets mest spennende fotovesker og -ryggsekker. Du kan også se hva du bør holde øye med når du handler, uansett om du skal ha skulderveske eller ryggsekk – eller noe helt annet.

Kanskje du er interessert i...