Ryggsekker fra Lowepro til den aktive fotografen

Lowepro har lansert Photo Hatchback AW, som er en lett og elegant ryggsekk til fototuren.

6. august 2012

Photo Hatcback AW er en ny serie av lette og fleksible ryggsekker, som henvender seg til den aktive fotografen. Modellen fås både i en 16 og en 22 liters utgave. Ryggsekken har en åpning i siden inn mot ryggen, som gir tilgang til et polstret og justerbart kamerarom med flyttbar skillevegg. En egen stormklaff gir en effektiv fuktsperring. Kamerainnsatsen kan også løftes ut, og dermed konvertere fotoryggsekken til en tradisjonell tursekk når kameraet ikke skal være med. Det følger med et regnslag som kan trekkes ut over ryggsekken.

Foto Hatchback 22L AW, som koster 1000 kroner, kan inneholde et speilrefleks med påsatt objektiv, to til tre ekstra objektiver, blits, samt tilbehør, et nettbrett eller en lten bærbar, vannflaske, ekstra utstyr og personlige eiendeler. Photo Hatchback 16L AW kan inneholde et speilrefleks med påsatt objektiv, et til to ekstra objektiver eller blits-enheter, nettbrett, vannflaske, ekstra utstyr og personlige eiendeler. Prisen er 900 kroner

Samtidig med lanseringen av ryggsekkene er Lowepro også klar med Dashpoint-serien, som er små etuier som kan monteres på en ryggsekk for å utvide kapasiteten, eller kan brukes som et etui for seg. De kommer i tre størrelser og koster fra 160 kroner til 250 kroner. Alle modellene fås i fargene Pepper Red, Slate Grey og Galaxy Blue.

Kanskje du er interessert i...