Få en flott veske med Digital FOTO nå.

Få en lekker fotoveske til en supergod pris med Digital FOTO HER

Skuldervesken: Din beste venn

Skuldervesken er nærmest en uunnværlig del av fotografens utstyr. Få en flott veske med Digital FOTO nå.

25. mai 2018 av Thomas Lykke Olesen

Få en lekker fotoveske til en supergod pris med Digital FOTO HER.

Oppjusterer man fotoutstyret, skal man selvfølgelig ha en ordentlig veske. Kamera, objektiv, blits osv. skal være godt beskyttet, slik at man kan konsentrere seg om det som er viktig – bildene man skal ta.

Akkurat nå kan du få en kompakt skulderveske sammen med Digital FOTO. Vesken har plass til de essensielle delene av utstyret ditt, og skulderremmen gjør det enkelt å svinge frem vesken og hente ut utstyret i en håndvending.

Perfekt når det skal gå raskt

En skulderveske skal være kompakt og enkel å ta med ut på oppdrag. Denne typen veske egner seg godt hvis man holder på med en oppgave som krever at man skifter objektiv eller monterer et filter flere ganger og det helst skal gå litt raskt.

Mange mener også at de mindre skulderveskene er gode begynnervesker, da de har plass til det mest grunnleggende fotoutstyret – og ofte litt ekstra.

Hold styr på utstyret med Digital FOTO

Akkurat nå kan du få en flott og praktisk fotoveske når du bestiller Digital FOTO.

Vesken fungerer perfekt både til speilreflekskamera med objektiv og til systemkamera. Utstyret ligger i en selvstendig, polstret innsats som gir ekstra beskyttelse, og rominndeleren kan tas ut, slik at vesken også kan brukes til andre formål.

Få en flott veske med Digital FOTO nå.

Den har dessuten en lomme til nettbrett, flere lommer til ekstrautstyr samt en behagelig polstret lærrem. Vesken har i seg selv en verdi på kr 399, men akkurat nå kan du få den sammen med 2 utg. av Digital FOTO for kun kr 49,50 HER.

Kanskje du er interessert i...