Test av fotovesker

I en fotoskulderveske ligger utstyret godt beskyttet, samtidig som man lynraskt kan få det opp av vesken. I denne testen konkurrerer åtte vesker om å vinne tittelen som det perfekte valget når du skal ut for å fange høstens flotte motiver.

12. oktober 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om fotoveskene.

Høsten er for mange fotoentusiaster ensbetydende med en rekke fototurer ut i den fargerike naturen. Her er det viktig å ha den perfekte vesken. For det første skal den inneholde det mest grunnleggende fotoutstyret som et speilrefleks og et par objektiver. Det må også gjerne være lommer til minnekort og batterier, og det er også en fordel hvis skuldervesken er vannavvisende.

Flere av testdeltagerne satser på en diskret design, der materialet er tekstil. Den diskrete designen er spesielt interessant, fordi man kan fotografere mer ubemerket. Et problem er likevel at de sjeldent er særlig gode til å holde vann og støv ute. Derfor er det ofte innebygde regnslag som kan trekkes over vesken hvis man står midt i en regnbyge. Noen produsenter prioriterer et eksklusivt utseende, mens andre satser på brukervennlighet.

Kanskje du er interessert i...