Shutterstock / Pathdoc

Kickstarter: Nye produkter du kan hjelpe igang.

Hvis du har en ny og banebrytende idé så et det mange måter å få den produsert på. En av de mer populære metodene er crowdfunding, som for eksempel Kickstarter. Vi har funnet 3 spennende prosjekter for fotografer.

3. juni 2016

1. Sikkerhetskopi på farten

Sikkerhetskopiér, rediger og del bilder og HD-video, uten å bruke en datamaskin, med GNARBOX. Alt du trenger er en smarttelefon.

Systemet lar deg også ta sikkerhetskopi på farten, og dermed er det helt slutt på tiden en laptop var fast inventar i fotovesken.

Folkene bak GNARBOX måtte bruke 100 000 dollar for at å prosjektet til å rulle, og med mer enn en halv million dollars samlet inn, er prosjektet allerede sjøsatt.

[Se mer om GNARBOX her på Kickstarter.](https://www.kickstarter.com/projects/gnarbox/gnarbox-edit-and-share-hd-footage-in-seconds-lapto?ref=navsearch
)_

2. Er mobilblitsen for dårlig?

Relio, firmaet bak F.lens, ble lei av at blitsen i iPhonene og iPadene deres var for svake.

Løsningen? De fant opp en magnetisk og selvklebende skive, som passer rundt blitslyset på enheten og sender det 10 ganger så langt ut.

Produksjonen er begynt, og de første 800 eksemplarene er allerede holdt av.

Se mer om F.lens her på Kickstarter.

3. Folkets actionkamera

Folkene bak ViDi er lei av at de beste actionkameraene er for dyre, og at de billige er for dårlige.

Derfor kombinerte de de to, og lagde et kamera med fornuftige spesifikasjoner til under 100 dollar.

Dessuten kan et ViDi-kamera flyte, har innebygd lcd-skjerm og kommer med mye tilbehør. Video-oppløsningen er 1080p, mens stillbilder er på 12 megapiksler.

ViDi-folkene håpte på å samle inn 25 000 dollar, men fikk over 150 000 for å komme seg inn på det hissige markedet for actionkameraer.

Se mer om ViDi her på Kickstarter.

Kanskje du er interessert i...