Eye-fi Mobi overfører bildene selv

Nå kan du automatisk få kopiert bildene dine fra kameraet til en smarttelefon eller et nettbrett uten å ha et trådløst nettverk i nærheten. Alt det ordner det nye SD-kortet fra Eye-Fi.

4. juni 2013

Det er håp for alle oss som ennå ikke har investert i et kamera med innebygd wi-fi. Hvis du kjøper det nye SD-kortet fra Eye-Fi får du nemlig et minnekort med et trådløst nettverk, som sørger for å koble seg til smarttelefonen eller nettbrettet, og deretter kan bildene dine overføres.

Det nye Mobi-kortet er utrolig enkelt å bruke. Du henter bare den gratis Eye-Fi-appen til iOS eller Android og taster inn en unik kode på ti sifre, så er det forbindelse. Siden SD-kortet har innebygd wi-fi kan kamera og smarttelefon utmerket kommunisere sammen i selv den mest fjerntliggende ødemark.

Bilder kan bli sikkerhetskopiert automatisk til smarttelefonen, og i sakens natur er det også enkelt å dele dem på f.eks. Facebook. Prisen er 50 dollar for et kort med åtte gigabyte og 80 dollar for et med dobbelt så mye lagringsplass. Du kan lese mer her.

Kanskje du er interessert i...