Nytt lyssterkt objektiv fra Sigma

Som vi tidligere har omtalt, er Sigma i gang med en større omlegging av sin objektivlinje. Nå er det første objektivet i den nye Art-serien klar.

12. november 2012

Sigma AF 35mm F1.4 DG HSM A er det første objektivet i den nye Art-serien. Det er dermed det første objektivet i Sigmas nye rekke av objektiver i de tre kategoriene Art, Contemporary og Sport, som er tilpasset brukerens behov.

Objektivet skal være i absolutt toppklasse både mekanisk og optisk. Med en største blender på F1.4 er det snakk om et ganske lyssterkt objektiv, som er perfekt når lysforholdene er dårlige. Samtidig gir det god mulighet for å få en flott bakgrunnsuskarphet når du f.eks. tar portretter.

Med Sigmas egne usb-dock, som lanseres om kort tid, kan objektivet oppgraderes og individuelt finjusteres i fokus og på andre punkter etter eget ønske og behov. Sigma AF 35mm F1.4 DG HSM A finnes med bajonett til Canon, Nikon, Sony, Pentax og Sigma. Det følger med motlysblender. Prisen er ennå ikke offentliggjort.

Spesifikasjoner: Objektivkonstruksjon: 13 element i 11 grupper Minste blender: F16 Filterstørrelse: 67 mm Bildevinkel: 63,4° Minste fokuseringsavstand: 30 cm Mål: 77 mm x 94.0 mm Antall blenderlameller: 9 Maksimal forstørrelsesgrad: 1:5.2 Vekt: 665 gram

Kanskje du er interessert i...