Sigma ruster opp med lyssterke objektiver

Nå kommer det gode nyheter til brukere av Sony NEX- og Micro Four Thirds-kameraer, da Sigma er klar med nye lyssterke optikker.

31. januar 2013

Sigma er i full gang med å ruste opp utvalget av objektiver af høy kvalitet, og på fotomessen CP+ i Japan har de blant annet annonsert det nye objektivet 30mm F1.4 DC HSM til speilreflekser med APS-C-sensorer fra Canon og Nikon. Det er snakk om en oppdatert utgave som skal være skarpere og by på flottere bakgrunnsuskarphet enn forgjengeren.

Firmaet har også tre nye godbiter til brukere av Sony NX- og Micro Four Thirds-systemkameraer. Sigma lanserer nemlig tre lyssterke DN-objektiver, som alle har en største blenderåpning på F2.8. De har en brennvidde på henholdsvis 60 mm, 30 mm og 19 mm. DN-objektivene fås i både svart og sølv, slik at de matcher det systemkameraet en måtte ha.

Tamron har også annonsert et objektiv til Micro Four Thirds, nemlig Tamron 14-150mm F3.5-5.8 Di III VC, som på et systemkamera fra Olympus eller Panasonic dekker en reell brennvidde fra 28 mm til 300 mm. Det er innebygd bildestabilisering, og objektivet har et avrundet blenderhull for å sikre flottere bakgrunnsuskarphet.

Kanskje du er interessert i...