Telezoom i toppklasse fra Tamron

Nytt og lyssterkt objektiv er optimert til den krevende fotoentusiasten som bruker full-frame. Det har blant annet bildestabilisering og ultrasonisk fokusmotor.

17. september 2012

Tamron har allerede fått anerkjennelse for deres lyssterke og proffe optikk SP 24-70mm F2.8 Di VC USD, som slår Canon og Nikon på å ha bildestabilisering. Nå styrker firmaet tilbudet til krevende fotoentusiaster som gjerne vil ha høy bildekvalitet uten å måtte betale en formue.

Det gjøres med det nye zoomobjektietv Tamron SP 70-200mm F2.8 Di VC USD, som byr på høyeste lysstyrke på blender F2.8 gjennom hele zoomområdet fra 70 til 200 mm. Nyheten matcher de lignende modellene fra Canon, Nikon og Sony ved å ha både bildestabilisering og ultrasonisk fokusmotor innebygd.

Vekten på 1470 gram vitner også om at det er tyngde i den nye modellen, som kommer på markedet sist på året. Det er ni avrundede blenderlameller til å sikre en flott bakgrunnssløring, og objektivet holder fukt ute. Det kommer til speilreflekser fra Canon, Nikon og Sony og virkrer på kameraer med full-frame- og APS-C-sensor. Prisen er ennå ikke offentliggjort.

Kanskje du er interessert i...