Vi tester luksusobjektiver

Som de første i Norden har vi fått to meget spennende objektiver til test. De koster en formue, men bildekvaliteten får nesten frem tårene.

16. september 2011

Vi er nettopp kommet hjem fra en herlig fototur i en dyrehage, der vi har vært ute for å teste to heftige objektiver fra Canon. Det dreier seg om EF 300mm F2.8 L USM IS II samt EF 400mm F2.8 L USM IS II, som kan få natur- og sportsfotografer til å selge bilen sin for å slå kloa i. Og de koster da også det samme som en god bruktbil, men kvaliteten er helt fantastisk.

EF 300mm er perfekt til natur og fugler, og den er forbedret på en rekke områder i forhold til den gamle modellen. Prisen ligger på 60 000 kroner. Liker man sport og action kan man begynne at spare opp til EF 400mm, som er det ypperste på området, og som også har fått et par svært gode oppgraderinger. Her er prisen oppe i 80.000 kroner.

Men før du går i banken, så les våre anmeldelser av disse supre luksusobjektivene i en kommende utgave av DIGITAL FOTO, når vi er helt ferdige med testen. Og ta det helt med ro – vi tester også massevis av utstyr til mer menneskelige priser. Frem til bladet kommer, kan du nyte et par av testbildene våre, som er tatt av den prisbelønnede naturfotografen Søren Koch, som var med ut for å teste.

Kanskje du er interessert i...