MacBook selfie stick

Selfiestang til MacBook og nettbrett

Hvis du ikke har smarttelefonen lett tilgjengelig, kan du bruke nettbrettet ditt eller MacBooken din til å ta selfie. Og med disse smarte selfie-stengene, blir det noe enklere - men du får neppe poeng for stil.

2. mars 2016

Enhver instagrammer med respekt for seg selv, har en selfiestang i vesken, for når den perfekte selfien fra smarttelefonen skal ta sosiale medier med storm.

Nå er konseptet selfiestang også kommet til nettbrettet ditt, slik at du kan utnytte kameraet på iPaden enda bedre. Det er nettbutikken AccessoryGeeks, som selger den nye netbrett-selfiestangen, som består av en holder, som kan monteres enten på selve selfiestangen eller på et vanlig standardstativ.

tablet selfiestang

Og hvorfor stoppe her? Hvis du ikke synes at selfiestangen til verken smarttelefon eller nettbrett ser dum nok ut, så kan du jo teste kreftene med MacBook selfiestangen!

Desverre (eller heldigvis) er denne sprø oppfinnelsen ikke på markedet - enda. Den er skapt som et kunstprosjekt på hjemmesiden macbookselfiestick aven ung kunstnertrio, som består av Moises,John Yuyi og Tom Galle.

Gruppen avviser imidlertid ikke å gå videre med prosjektet, hvis interessen er stor nok.

Kanskje du er interessert i...