Heftig Ultra HD-skjerm

Dell er klar med en ny skjerm til fotoentusiasten, med den hefige oppløsningen 3840 x 2160 punkter. UP2414Q lokker også med et stort fargerom til en sum hvor de aller fleste kan henge med.

18. desember 2013

Det har hittil kostet rundt 25 000 kroner å få glede av den store Ultra HD-oppløsningen på dataskjermen, men nå kommer Dell med et billigere alternativ, som i tillegg kan by på ekstra godbiter til fotoentusiasten.

Skjermen Dell UltraSharp UP2414Q er på 24 tommer og med en oppløsning på 3840 x 2160 punkter. Det er enda mer å glede seg over for en kresen fotoentusiast, for skjermens PremierColor dekker 99 prosent av fargerommet AdobeRGB, så du får med langt flere av spesielt grønne nyanser enn normalt, og den er kalibrert fra fabrikken. Fargerommet sRGB dekkes helt, og fargene gjengis med en presisjon på 10-bit farger.

Detaljgraden er på hele 185 piksler per tomme, og siden oppløsningen dermed er fire ganger høyere enn vanlig for en skjerm på 24 tommer, kan man glede seg over en detaljrikdom som tidligere bare kunne oppnås ved å skrive ut bildene sine. Den veiledende prisen blir på cirka 11 500 kroner når skjermen snart kommer for salg på Dells norske hjemmeside.

Finn mer informasjon om Ultra HD

Kanskje du er interessert i...