DJI Osmo Action

 DJI Osmo Action er vanntett ned til 11 meter.

© DJI

DJI Osmo Action utfordrer GoPro

Med nye DJI Osmo Action vil DJI være med på leken i vannet, på sykkelen og andre actionfylte områder. Og det nye actionkameraet har en funksjon som GoPro ikke har.

15. mai 2019 av Kristoffer Engbo

GoPro har lenge vært kongen av actionkameraer, som er en produktkategori det amerikanske selskapet nærmest fant opp, men nå melder en gigant seg også på.

Det er kinesiske DJI som nå har lansert DJI OSmo Action, som er et rendyrket actionkamera som langt på vei ligner på GoPros modeller, men det er en markant forskjell på utseendet.

To skjermer på DJI Osmo Action

DJI Osmo Action har nemlig to lcd-skjermer. Hele baksiden er dekket av den ene, mens den andre sitter foran så du kan se hva som kommer med, når du skal være med i bildet selv.


DJI Osmo Action

DJI Osmo Action tar bilder på 12 megapiksler og filmer i 4K.

© DJI

Kameraet filmer i 4K og har avansert elektronisk bildestabilisering som sikrer at opptakene blir jevne, selv om actionkameraet for eksempel er festet på en motocross-sykkel.

DJI Osmo Action

Den lille skjermen på fronten av DJI Osmo Action er på 1,4 tommer stor.

© DJI

I 2016 prøvde GoPro å trenge seg inn på DJIs domene med dronen GoPro Karma, men det gikk helt galt da dronene begynte å falle ned, og senere trakk GoPro seg ut av dronemarkedet.

Vi har foreløpig ikke fått norske priser på DJI Osmo Action, men vi forventer at den vil koste rundt 4000 kroner.

Kanskje du er interessert i...