Nikon KeyMission 170/80

Flere robuste actionkameraer fra Nikon

De nye actionkameraene Nikon KeyMission 170 og KeyMission 80 tåler både vann og hardhendt behandling.

20. september 2016

Tidligere i år lanserte Nikon actionkameraet KeyMission 360 som gjør videopptak i 360 grader, og på Photokina i Köln har selskapet nå presentert to nye actionmodeller, KeyMission 170 og KeyMission 80.

Nikon KeyMission 170 er et mer tradisjonelt actionkamera som tar bilder og video med en bildevinkel på 170 grader. Det tåler å mistes fra to meters høyde og er vanntett ned til ti meter. I tillegg tåler det kulde ned til ti minusgrader.

Nikon KeyMission 170

Video tas opp i 4K -oppløsning og det er innebygget Wi-Fi og Bluetooth, slik at du kan overføre opptakene til smarttelefoner via Nikon Snap Bridge -teknologi. Kameraet har en LCD-skjerm på 1,5 tommer og oppløsningen er 8,3 megapiksler.

Klar til selfies

Nikon KeyMission 80 er et lite kamera som lett kan festes på feks skulderreima for å få rask tilgang til det. Oppløsningen er 12,3 megapiksler, og på baksiden sitter en selfiekamera på 4,9 megapiksler samt en LCD-skjerm på 1,75 tommer.

Nikon KeyMission 80

KeyMission 80 har blant annet et panoramaprogram og tar opp video i Full HD. Det er vanntett ned til en meter, tåler frost og fall fra 1,5 meter høyde. Som de andre KeyMission kameraer støtter det Snap Bridge slik at du kan overføre opptakene til mobilen.

> Les alle nyhetene fra Photokina her: Photokina: Få de siste nyhetene.

Kanskje du er interessert i...